Daniel Gheba a descoperit intr-o comuna din Mehedinti porumb irigat cu fecale și excremente

0
369

Deputatul Daniel Gheba a descoperit foarte multe probleme in Mehedinti dar ce va prezentam astazi este pe departe cea mai oribila situatie semnalata de acesta.

Deputatul a descoperit in comuna Salcia cum porumbul este irigat cu fecale și excremente..

Materialul video spune totul despre ce se intampla in Mehedinti iar autoritatile nu fac nici un demers ca acest judet sa aiba o cale spre normalitate ..

„Porumb irigat cu fecale și excremente 🌽
Campania ,,Vara Românilor” a continuat în comuna Salcia, județ Mehedinți!
Este dezolant să vezi cum facilități care pot îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor zac închise și sunt nefolosite. Acesta este și cazul pompei de epurare din comuna Salcia, care zace nefuncțională și cu un lacăt pe poartă!
Buruieni în mijlocul urbei, excremente în irigația lanului de porumb, pompă de epurare nefuncțională, zeci de asistați social și un primar autosufcient și mulțumit, care din 2008 de la primul mandat și până astăzi nu a reușit să înțeleagă realitatea că urbea condusă de el reflectă persoana și competențele conducătorului ei”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here