Daniel Gheba a fost invitat de către Grupul USR Dizabilități la lansarea Ghidului practic cu soluții de bun simț privind drepturile persoanelor cu dizabilități

0
145

Autoritățile locale din întreaga țară au de ieri la dispoziție „Ghidul practic, cu soluții de bun simț, privind drepturile persoanelor cu dizabilități”. Ghidul a fost realizat în ultimele 9 luni de echipa USR Dizabilități, formată din persoane cu experiențe personale sau profesionale asociate problemelor de dizabilitate.

În baza cunoașterii directe în acest domeniu, ca și printr-un amplu efort de documentare și cercetare, echipa USR Dizabilități a reușit să identifice un set de soluții concrete și practice care, odată implementate de autoritățile locale, pot produce o schimbare reală în bine în viața de zi cu zi a persoanelor cu dizabilități.

“În acest weekend am fost invitat de către Grupul USR Dizabilități la lansarea Ghidului practic cu soluții de bun simț privind drepturile persoanelor cu dizabilități, un amplu proiect concretizat după 9 luni de muncă de către colegii noștri.
Acest ghid vine în ajutorul autorităților publice locale, indiferent de culoarea politică a acestora. Problemele persoanelor cu dizabilități sunt numeroase, iar munca colegilor mei nu face decât să ofere soluții vizibile.”,a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here