Daniel Gheba a participat la Parliamentary Intelligence-Security Forum

0
234

Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputaţilor a organizat joi şi vineri, la Palatul Parlamentului, cea de-a 22-a ediţie a formatului Parliamentary Intelligence-Security Forum, intitulată „The War in Ukraine: Reshaping the Global Security Map”.

Prezent la eveniment, Daniel Gheba a primit si delegația parlamentară a Republicii Peru și Grupul de prietenie reprezentat de aceștia cu România.

„👍👍Astăzi, a luat sfârșit cea de-a 22 ediție a Parliamentary Intelligence Security Forum, la care am luat parte. Timp de 3 zile, am asistat la comunicări cu caracter științific pe domenii și arii diferite.
📕📕Astfel, am audiat și vizionat prezentări despre securitatea cibernetică și importanța protejării datelor în această sferă, securitatea energetică în noul context geopolitic, pericolul reprezentat de statele care promovează modelele politice antidemocratice cum ar fi Rusia și China, traficul de persoane și problematica criminalității transfrontaliere, genocidul la care este supusă populația uigură din China de către guvernul comunist al acestei țări, războiul din Ucraina și proximitatea conflictului pentru Uniunea Europeană.
🇹🇩🇵🇪 Tot astăzi am avut plăcerea și onoarea de-a primi delegația parlamentară a Republicii Peru și Grupul de prietenie reprezentat de aceștia cu România. Discuțiile s-au axat înspre o cooperare cu aspecte comerciale și economice.

👌👌De asemenea, s-au realizat prezentări pe tematica independenței energetice a României. Deosebit de importantă este tehnologia SMR, a reactoarelor modulare mici, care pot asigura autonomia energetică a unei bune părți a țării noastre. În parteneriat cu dezvoltatori americani, prima centrală nucleară bazată pe tehnologia SMR va fi inaugurată la Doicești in județul Dâmbovița. Personal, eu sprijin energia incluzivă care se axează pe tipul de energii verzi, respectiv, energia eoliană, panouri solare, energia hidroelectrică, energia geotermală și bioenergia bazată pe biomasă.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here