Daniel Gheba a semnalat azi un incident de mediu ..

0
159

Daniel Gheba reactioneaza la un incident de mediu si a facut o sesizare in acest sens. Deputatul USR a semnalat Garda de Mediu Dolj cu privire la deversarea din Termo Isalnita in canalul de apa calda.

Daniel Gheba a publicat pe reteaua de socializare un video in care se observa cum rezidurile se deverseaza in acest canal.

“În acest moment se deversează în canalul de apă caldă reziduurile din centrală.
Sper ca autoritățile competente să ia măsuri. Am făcut o sesizare la Garda de Mediu, sper ca să primesc un răspuns cât mai curând.
Din cauza inconștienței unor persoane, economia României poate avea de suferit.
Avem nevoie de electricitate mai mult ca oricând!”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

Daniel Gheba a fost sambata la Adăpostul din Craiova condus de Asociația Simona’s Strays.
Deputatul USR ne incurajeaza să adoptam animăluțele mai puțin norocoase, în definitiv, câinele rămâne cel mai bun prieten al omului.

“🐶🐶O sâmbătă plăcută și relaxantă nu poate fi petrecută decât în mijlocul cățelușilor de la Adăpostul din Craiova condus de Asociația Simona’s Strays .Doamna Simona Stroica are în grijă 200 de căței cărora le oferă adăpost și sprijin din fondurile familiei sale. Ea se ocupă de adoptarea cățeilor in străinătate de către iubitorii de animale, căinii fiind sterilizați și deparazitați.
👍👍Munca în adăpost începe zilnic la ora 6.00, câinii fiind hrăniți corespunzător. Să ținem cont de efortul financiar dacă ne gândim că la o singură masă se consumă între 7 –10 saci de mâncare.
✅✅Începând din primăvara anului 2023, doamna Simona Stroica va muta adăpostul în satul Predești unde cu ajutorul Primăriei a achiziționat un teren.
🙏🙏 Dragi prieteni,vă încurajez să adoptați animăluțele mai puțin norocoase, în definitiv, câinele rămâne cel mai bun prieten al omului.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here