Daniel Gheba : Acești primari doar se scuză!

0
265

„Vara românilor” este cea mai intensă activitate politică desfășurată pe teren din ultimii 33 de ani. Nici un alt partid în afară de AUR nu coboară în stradă în perioada vacanțelor parlamentare. Noi însă , alegem să investim în relația cu cetățenii, pentru că adevărata politică se face mai întâi în stradă printre români.

„In această vară voi lua la pas o parte din comunele, satele și municipiile României pentru a dedica în folosul cetățenilor perioada de vară în care Parlamentul României este în vacanță.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare..

Deputatul AUR a fost in tot judetul Mehedinti iar neregulile descoperite de acesta sunt foarte multe in raport cu alte judete ..

„Săptămâna trecută am luat din nou la pas județul Mehedinți vizitând o serie de localități și primării.
Orșova, Eșelnița, Malovăț sau comuna Salcia au fost locurile unde am stat de vorbă cu românii și am confruntat primarii acestor comunități. Singurele argumente în fața unor comunități administrate în dezordine au fost scuzele puerile și eludarea adevărurilor compromițătoare!
Campania ,,Vara Românilor” continuă!”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here