Daniel Gheba : Ca reprezentat al statului român voi lua poziție în permanență împotriva abuzurilor și a încălcărilor drepturilor omului

0
239

Daniel Gheba a luat pozitie impotriva abuzurilor și a încălcărilor drepturilor omului. Deputatul USR s-a intalnit cu Rushan Abbas care este cea mai cunoscuta activista a drepturilor si libertatilor a omului din lume.
Rushan Abbas este nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace.

„🆘🆘Stop genocidului uigur🆘🆘
🙏🙏Doamna Rushan Abbas este printre cei mai cunoscuți activiști ai drepturilor și libertăților omului din lume! Anul acesta este nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace. Doamna Abbas este de origine uigură și încă din timpul studenției s-a remarcat prin pozițiile sale pentru protejarea minorității etnice din care face parte.

📖📖Uigurii sunt o populație de origine turcică care trăiește în marea ei parte în provincia de Vest a Chinei numită Xianjiang. Sunt de orientare religioasă islamică și numără aproximativ 7 milioane de locuitori. De peste patru decenii, guvernele comuniste au dus o luptă totală împotriva acestei etnii pașnice care refuză să renunțe la aspectele culturale proprii. Începând cu 2016, guvernul chinez a trecut la o veritabilă politică de genocid împotriva uigurilor. Milioane de oameni au fost arestați și deportați în lagăre de exterminare prin muncă forțată.

292450347 438151921654694 7268650306833960275 n

👍👍Doamna Abbas a dus și duce o luptă permanentă pentru aflarea adevărului și deconspirarea crimelor în masă înfăptuite de Partidul Comunist Chinez. Astăzi, am avut plăcerea să asist la comunicarea susținută de doamna Abbas și să dialoghez cu domnia sa.
👍👍Ca reprezentat al statului român voi lua poziție în permanență împotriva abuzurilor și a încălcărilor drepturilor omului.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here