Daniel Gheba : Cătălin Drulă este noul președinte al USR

0
233

Cătălin Drulă este președintele ales al USR. El a fost ales încă din primul tur al alegerilor interne, cu 12.967 voturi, ceea ce reprezintă 71,3% din totalul celor care au votat.

Prezența la vot a fost de 77,2%, au anunțat reprezentanții USR.

Daniel Gheba a mentionat pe pagina de socializare ca Președintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, acesta fiind singurul partid care practică și încurajează democrația participativă.

„👍👍Cătălin Drulă este noul președinte al USR fiind ales din primul tur cu aproximativ 71% din voturile valabil exprimate. Țin să vă informez că votul online a început miercuri dimineața și s-a finalizat duminică la ora 10.00. Președintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, acesta fiind singurul partid care practică și încurajează democrația participativă.
🤝🤝Felicitări Cătălin Drulă, a venit momentul să începem construcția și implementarea reformelor începute.”, a scris Daniel Gheba pe pagina de socializare..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here