Daniel Gheba CENZURAT in Parlamentul Romaniei!

0
150

Daniel Gheba continua sa reprezinte interesele cetatenilor. Deputatul USR a fost singurul parlamentar care a luat o pozitie clara in privinta Legii Arendei zilele trecute cand a iesit cu o parere argumentata ..
In urma cu 2 zile acesta a fost cenzurat in Comisia pentru agricultură.

“❌❌Cenzură în Comisia pentru agricultură❌❌
👎👎Astăzi, pentru prima oară de când sunt deputat al Parlamentului României, în ședința Comisiei de Agricultură, am fost cenzurat, de către domnul Florin Barbu, deputat PSD și președintele Comisiei. Practic, în momentul în care vorbeam despre ajutorul minimis care ar trebui acordat apicultorilor, domnul Barbu mi-a tăiat microfonul și a închis ședința.
🔵🔵Țin să precizez că am fost abordat de mai multe ori de cei care activează în domeniul apicol, referitor la condițiile grele cu care se confruntă aceștia. Le-am promis că vocile lor vor fi auzite în Parlamentul țării. Se pare că PSD nu a fost de acord, mai mult decât atât nu dă niciun ban pe apicultura românească, de aceea invit asociațiile de apicultori în ședința comisiei.”,a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here