Daniel Gheba : Comuna Greci, județul Tulcea, a fost grav afectată de o invazie de lăcuste de proporții biblice

0
209

Daniel Gheba a mers in Comuna Greci, județul Tulcea, unde a avut loc o invazie de lacuste, aproximativ 80 de milioane de lăcuste/km pătrat. Cauza acestei invazii, o reprezintă, politica dusă de Ministrul Mediului, Tanczos Barna, care imprudent și fără să înțeleagă problematica de mediu, a dat cale liberă la masacrarea ciocârliei de câmpie.

Pe ordinea de zi a Comisiei de Agricultură,din 12 aprilie 2022, s-au aflat două proiecte depuse de USR în mandatul trecut: Allen Coliban, Cornel Zainea și Mihai Goțiu. Este vorba despre protecția speciilor de capra neagră și ciocârlia de câmpie.

Ciocârlia de câmpie asigură echilibrul biodiversității mediului prin consumarea de lăcuste.

Daniel Gheba : Comuna Greci, județul Tulcea, a fost grav afectată de o invazie de lăcuste de proporții biblice
Daniel Gheba : Comuna Greci, județul Tulcea, a fost grav afectată de o invazie de lăcuste de proporții biblice

„🦗🦗Comuna Greci, județul Tulcea, a fost grav afectată de o invazie de lăcuste de proporții biblice, aproximativ 80 de milioane de lăcuste/km pătrat. Dar, acesta este doar efectul unei problematicii de mai lungă durată.

👎👎Cauza acestei invazii, o reprezintă, politica dusă de “asasinul faunei”, Ministrul Mediului, Tanczos Barna, care imprudent și fără să înțeleagă problematica de mediu, a dat cale liberă la masacrarea ciocârliei de câmpie. Această pasăre asigură echilibrul biodiversității mediului prin consumarea de lăcuste. Încă din luna aprilie am luat o poziție publică, atât pe social media, cât și în Comisia de Agricultură împotriva acestui aspect, anticipând aspectele negative care vor decurge din această politică dusă de Tanczos Barna.

🤝🤝Mulțumesc domnului viceprimar din comuna Greci, Mircea Bruno Carapancea pentru promptitudinea cu care a intervenit împotriva lăcustelor, acesta efectuând dezinsecția arealului geografic atacat de insecte.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here