Daniel Gheba continua sa sprijine refugiatii din Ucraina aflati in Craiova

0
150

In Craiova se afla o parte din refugiatii ucrainieni iar Daniel Gheba a fost alaturi de acestia in diferite momente ..
Daniel Gheba a fost cel care a semnalat o parte din problemele acestora iar acum vine cu rugaminte pentru craioveni.
Impreuna cu doamna Monica Banita au un frigider și alimente pentru refugiati insa Daniel Gheba face un apel pentru cine poate angaja în domeniul curățenie apartamente sau imobile part time sau full time pentru 4 refugiate care au nevoie de locuri de muncă.

“👍👍 Împreună cu Ciprian Raicea, membru USR PLUS Dolj, am mers la Căminul unde sunt cazați refugiații din Ucraina pentru a vedea condițiile de trai în noul spațiu, aflând astfel că aceștia au nevoie de un frigider și alimente.
🤝🤝Mulțumesc pe acestă cale, doamnei Monica Banita pentru ajutorul acordat în cumpărarea unui frigider care, după plecarea refugiaților, va fi donat către Asociația Bucurie pentru Viață.
🙏🙏Pe această cale, adresez un apel public pentru cine poate angaja în domeniul curățenie apartamente sau imobile part time sau full time pentru 4 refugiate care au nevoie de locuri de muncă.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here