Daniel Gheba : Curtea de Conturi Mehedinți a făcut lumină în Primăria Plenița

0
192

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de coordonatorul județean Ionel Gheorghe și deputatul Daniel Gheba.

AUR este de partea românilor și a mediului de afaceri românesc, deputatul Daniel Gheba, a declarat:

Alianța pentru Unirea Românilor a organizat joi, 10 august, la Parlament, dezbaterea cu tema: ”Economia națională în pericol – creșterea taxelor și impozitelor ruinează antreprenorii români”.
Măsurile de reducere a deficitului bugetar anunțate în spațiul public în ultimele zile pun în pericol iminent o mare parte a economiei reale din țara noastră și stârnesc îngrijorare în întreaga societate românească.

Prin trecerea de la impozit pe veniturile micoîntreprinderilor la impozit pe profit pentru firmele care depășesc cifra de afaceri de 300.000 lei și dacă rentabilitatea este de peste 30%, se va ajunge la creșterea numărului de societăți care vor intra în faliment, precum și la lipsa de investiții;

Prin eliminarea facilităților fiscale atât în sectorul construcțiilor, cât și în cel al agriculturii se redeschide posibilitatea muncii la negru sau gri și nu se ține cont că anumite persoane care lucrează în aceste domenii sunt în situații de vulnerabilitate sau excluziune socială. Mai mult decât atât, se vor crea premisele necesare exodului forței de muncă în alte state membre ale Uniunii Europene;

Referitor la „Curtea de Conturi Mehedinți a făcut lumină în Primăria Plenița”, deputatul Daniel Gheba, a declarat:

Raportul din data de 06.02.2023, al Curții de Conturi Mehedinți a scos la lumină o serie de nereguli din Comuna doljana Plenița:
• acordarea nelegală a unor drepturi salariale
• plăți nejustificate către diverse societăți care furnizează servicii, în valoare de peste 100.000 lei
• plăți care nu respectă prevederile legale către IRIDEX Group Salubrizare în valoare de 589.952 lei
• lucrări de reparații la acoperisul Liceului Tehnologic din localitate ne puse în opera, în valoare de 39.523 lei și multe altele.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here