Daniel Gheba : De ce este România țara sărăciei ?

0
226

Deputatul AUR a pus o intrebare pe reteaua de socializare in privinta saraciei si a venit cu o explicatie interesanta.
Daniel Gheba indica datele Eurostat dar si faptul ca deținem resurse naturale, vaste terenuri agricole, avem toate formele de relief, suntem una dintre cele mai numeroase populații europene, chiar în ciuda tuturor eforturilor de decimare pe care le girează Statul român.

„De ce este România țara sărăciei ❓
👎Datele Eurostat ne arată că 34% dintre români sunt expuși riscului de sărăcie și excluziune socială. ASTFEL, ROMÂNIA ESTE ȚARA CU CEA MAI RIDICATĂ PONDERE dintre toate țările membre Uniunii Europene! 💵❌
❗❗❗Deținem resurse naturale, vaste terenuri agricole, avem toate formele de relief, suntem una dintre cele mai numeroase populații europene, chiar în ciuda tuturor eforturilor de decimare pe care le girează Statul român. Avem tot ce este nevoie pentru a fi o țară respectată, suverană și importantă în ecuația puterii din UE.
Și totuși, de ce nu reușim? De ce tocmai românii noștri sunt cei mai expuși sărăciei dintre toate țările UE?
🔴Unul dintre răspunsurile evidente este faptul că puterea politică ne ține într-o zonă de dezbinare civică🪖. Poporul țării este martor la abuzurile unei clase politice pe care de altfel o anatemizează fiecare român. Dar degeaba, degeaba spunem că nu ne plac politicienii dacă nu reacționăm!
Neamul nostru este inert la seria de fărădelegi patronate de cei puși în fruntea țării. Bătrânii sunt dezbrăcați de demnitate prin pensii derizorii, tinerii sunt umiliți cu salarii prea mici pentru a dezvolta proiecte serioase în țară, tot ei sunt împinși în afara țării pentru a fi umiliți din nou sub eticheta de imigrant.
❗Suntem divizați iar asta ne slăbește puterea populară. Politicienii știu asta și le convine! Au plătit cu bani grei televiziunile, să creeze DEZBINARE!!! Dezbinare între vaccinați și nevaccinați, între profesori și părinți, în urmă cu doar câteva zile profesorii țării erau demonizați și se arunca peste ei nereușitele unui sistem căpușat de sinecuri.
Părinții au fost vitregiți de copiii care le-au plecat peste hotare, bătrânilor li se spune că tineretul este nociv iar tineretului i se inoculează disprețul față de bunicii țării.
Ce avem de făcut❓ Unitate sub un singur steag, sub un singur țel, sub un singur vis, sub un tricolor, sub dorința de a ne reconstrui țara.🇷🇴
Aceași politicieni ne conduc de 33 de ani iar acum, brusc, au ajuns să evoce ,, patriotismul economic ”.
❗❗❗Trebuie să-i măturăm și să nu-i mai votam în 2024, este imperios să ne protejăm unii pe alții 🫶, român pe român, frate pe frate, să ne întoarcem fața spre Dumnezeu, iar țara va renaște sub ochii noștri bucurându-ne de scâncetul nepoților noștri, chiar aici, în România 🇷🇴🤝🧒👶!”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here