Daniel Gheba , deputat USRPlus Dolj : Astăzi a fost emisă autorizația de construire pentru un nou sector din drumul expres Craiova-Pitești.

0
42

Drumul expres Craiova-Pitesti avanseaza in ritm alert iar azi a fost emisa autorizația de construire pentru un nou sector din tronsonul 1 . Contractul a fost semnat acum 2 ani dar din cauza unor probleme nu a fost emisa autorizatia de costruire ..

„Astăzi a fost emisă autorizația de construire pentru un nou sector din drumul expres Craiova-Pitești. Este vorba de ~5km din tronsonul 1 (cel care începe la Craiova) care în total are 17km.
Deși contractul pentru acest lot este semnat de 2 ani, până astăzi exista autorizație doar pentru ~9km din lungimea totală de 17km. Motivul este interferența traseului din studiul de fezabilitate cu un câmp de sonde.

De azi, se poate lucra pe mai bine de 80% din lungimea acestui tronson.
În primăvară vom emite autorizația și pe ultimii ~3km (km 1+850 – km 5+000), după ce se finalizează exproprierile necesare pentru acest ultim sector.” a declarat Daniel Gheba , deputat USRPlus Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here