Daniel Gheba , deputat USRPlus Dolj : Ne-am fi bucurat să fim și noi invitați de colegii de guvernare de la PNL la această întâlnire pe care au organizat-o fără a înștiința și partenerii de la USRPLUS.

0
57

Vizita de astazi a celor doi ministri au aratat ca nu exista o comunicare intre partenerii de guvernare .. Daniel Gheba a avut o replica a vizitei pe pagina de socializare.

„Ne-am fi bucurat să fim și noi invitați de colegii de guvernare de la PNL la această întâlnire pe care au organizat-o fără a înștiința și partenerii de la USRPLUS.
Sper că a fost doar o eroare de comunicare locală și, doar în calitate de “neinvitaţi”, eu și colegul meu Cosmin Poteraș, am fost să vorbim cu domnul ministru Tánczos Barna, întrucât problemele locale sunt probleme comune, indiferent de natura partidului.” a scris Daniel Gheba pe pagina de socializare ..
Avand in vedere ca deputatul USRPlus este vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice , trebuia sa fie invitat odata cu ocazia acestei vizite ..

„Astăzi, Doljul a primit vizita domnului Tánczos Barna, Ministrul Mediului.
USRPLUS salută vizita domnului ministru care a dat curs invitației PNL Dolj.
Ne-am fi bucurat să fim și noi invitați de colegii de guvernare de la PNL la această întâlnire pe care au organizat-o fără a înștiința și partenerii de la USRPLUS.
Sper că a fost doar o eroare de comunicare locală și, doar în calitate de “neinvitaţi”, eu și colegul meu Cosmin Poteraș, am fost să vorbim cu domnul ministru Tánczos Barna, întrucât problemele locale sunt probleme comune, indiferent de natura partidului.
Suprafața agricolă totală a judeţului Dolj este de 741.397 ha, ceea ce reprezintă un puternic potențial agricol și economic, dar pentru a beneficia de acest potențial trebuie să luăm în considerare că la ora actuală județul nostru trece printr-un fenomen complex de transformare a unor terenuri cu soluri fertile în deșerturi.
În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice este nevoie să mă asigur că atât Ministerul de Agricultură cât și Ministerul de Mediu vor colabora într-un parteneriat benefic judeţului nostru şi implicit ţării noastre.” a scris Daniel Gheba pe pagina de socilizare..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here