Daniel Gheba, despre 10 august 2018 : Noi încă nu am aflat cu adevărat ceea ce s-a petrecut acolo.

0
219

10 august 2018: Aproximativ 100.000 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei în încercarea de a opri asaltul PSD asupra justiției. O manifestație împotriva Guvernului Viorica Dăncilă, care s-a încheiat cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă ale jandarmilor. Peste 700 de oameni au făcut plângeri penale după ce au fost loviți de jandarmi sau au inhalat gaze lacrimogene.

“Astăzi se împlinesc 4 ani, de la manifestațiile din 10 august 2018 și noi încă nu am aflat cu adevărat ceea ce s-a petrecut acolo. Cert este că un grup de agitatori violenți au fost introduși între manifestanții pașnici cu scopul de-a deturna acest protest. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat!
Cu siguranță cel mai important lucru este aflarea adevărului și soluționarea Dosarului 10 august de către Justiție. Să nu ajungem în situația Dosarului Revoluției din 1989, care nu a fost finalizat nici până astăzi!”, a declarat Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here