Daniel Gheba : Fac un apel public catre toti cetatenii judetului nostru sa imi semnaleze abuzurile suferite in institutiile statului.

0
195

Daniel Gheba a mers azi la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Dolj iar acolo a fost protagonistul unei situatii cu care cetatenii se confrunta in aproape toate institutiile.
In fata sediului CAS se aflau 15 persoane si un singur angajat la Biroul Relatii cu Publicul.
Dupa cateva minute au inceput sa se miste lucrurile astfel ca au aparut inca 2 angajati ..
Daniel Gheba a facut apel public catre toti cetatenii judetului Dolj sa ii semnaleze direct si fara jena abuzurile suferite in institutiile statului.

“Se poate spune ca traim in tara in care contribuabilul ,cetateanul roman este umilit de catre reprezentantii statului din ale carui taxe si impozite isi primesc salariile.
Asa cum bine ma cunoasteti, nu vorbesc fara a fi in cunostinta de cauza.

😥😥Joi, 26 mai 2022, ora 08.00, ma aflam in fata sediului Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Dolj. In jur de 15 persoane stau aliniate la o coada formata spontan. Cauza ei: un singur angajat la Biroul Relatii cu Publicul. O a doua problema intampinata, de noi, cei care stam aliniati, o reprezinta imposibilitatea de-a face copii xerox actelor desi institutia detine aparatura. Astfel, suntem nevoiti sa cautam in zona un aparat functional. Alte probleme constate: deblocarea cardului de sanatate care dureaza o ora, lipsa directorului de la program pentru a ne lamuri de situatia creata.

👍👍Cand am facut pasul inspre politica am decis sa fiu un politician al cetatenilor, in sprijinul lor, sa am o relatie directa cu ei. Dupa o sesizare referitoare la haosul de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Dolj, in cel mai scurt timp si-au facut aparitia inca 3 angajati si situatia s-a detensionat.

🤝🤝Fac un apel public catre toti cetatenii judetului nostru sa imi semnaleze direct si fara jena abuzurile suferite in institutiile statului. Acest lucru poate fi facut pe pagina mea de facebook, la cabinetul meu de parlamentar, situat pe strada Fratii Buzesti, nr.39, Craiova, sau direct la numarul meu de telefon 0743 041 131.

Tin sa precizez ca voi intreprinde vizite la toate institutiile publice din Craiova, in viitorul imediat, pentru a vedea felul in care sunt respectati contribuabilii!” a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here