Daniel Gheba : În acest moment, județul Dolj nu deține o structură operațională a Agenției Nationale pentru Arii Naturale Protejate.

0
167

Ariile protejate ale judetului Dolj nu au inca o structura operationala a Agenției Nationale pentru Arii Naturale Protejate. Deputatul USRPlus, Daniel Gheba, a prezentat una din cele 18 Arii Naturale Protejate..

„Poiana Bujorului din Pădurea Plenița este una dintre Ariile Naturale Protejate ale României.
Județul Dolj deține 18 Arii Naturale Protejate care merită o promovare mai bună și o monitorizare corectă din partea ANANP – Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate.
În acest moment, județul Dolj nu deține o structură operațională a Agenției Nationale pentru Arii Naturale Protejate.
📌 Îi voi solicita săptămâna aceasta, doamnei președinte ANANP, Adi Croitoru, cu rugămințile de rigoare, să operaționalizeze structura teritorială Dolj, deoarece județul nostru trebuie să se alinieze cu celelate județe ale României care dețin structuri operaționale județene ANANP.
Locul Fosilifer Bucovăț, Complexul Lacustru Preajba, Balta Cilieni, Râurile Desnățui și Terpezița, Pajiștea Cetate din Lunca Dunării, Valea Rea din Radovan și Poiana Bujorului din Pădurea Plenița sunt doar câteva din obiectivele turistice, rezervații naturale ale județului Dolj.
🌺 În această perioadă a început sezonul înfloririi și putem admira o frumusețe a naturii pe care o găsim în Poiana Bujorului din Pădurea Plenița.
🌺 Bujorul sălbatic românesc este o specie protejată prin lege și nu poate fi ruptă.
Sunt deputat de Dolj al partidului USRPLUS și pe toată perioada mandatului de parlamentar voi promova valorile și frumusețile județului nostru.” a scris Daniel Gheba pe pagina de socializare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here