Daniel Gheba : În plină criză economică și energetică, aparatul bugetar își mărește cheltuielile cu încă 555 de posturi noi

0
159

Daniel Gheba atrage atentia cu privire la numarul de posturi noi dar in special cele aflate in subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Daniel Gheba solicita organelor de control să fie atente la modul de organizare al acestor concursuri, miza fiind atragerea fondurilor europene, cetățenii având nevoie de persoane competente și oneste.

“În plină criză economică și energetică, având un nivel de trai scăzut din cauza unei inflații galopante, aparatul bugetar își mărește cheltuielile cu încă 555 de posturi noi dintre care 477 în instituții din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, repartizate astfel: Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale-150 de posturi, Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură- 249 de posturi, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare- 78 de posturi

Atrag atenția asupra procesului de ocupare prin concurs a acestor posturi. Personal, am stat de vorbă cu fermierii, cu reprezentanții instituțiilor agricole, cunosc problemele cu care ei se confruntă. De aceea, doresc ca aceste concursuri să fie transparente și corecte.

Solicit organelor de control să fie atente la modul de organizare al acestor concursuri, miza fiind atragerea fondurilor europene, cetățenii având nevoie de persoane competente și oneste.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here