Daniel Gheba : La peste 30 de ani de la Revoluţie, încă mai sunt români care se luptă pentru dreptul lor, moştenit de la părinţi..

0
147

La peste 30 de ani de la Revoluție, cei cărora comuniștii le-au confiscat terenurile încă mai sunt batjocoriți de autorități, sustine deputatul USR Daniel Gheba.

”Paradisul despre care va vorbeam la începutul lunii octombrie a fost mutilat! (link în comentarii) La peste 30 de ani de la Revoluție, cei cărora comuniștii le-au confiscat terenurile încă mai sunt batjocoriți de autorități.
Ca mulți alți români, Domnul Hortopan Gabriel se luptă și azi pentru dreptul său asupra pământului: 0,64 ha pădure în Satul Rugi, Jud. Gorj. Doar că, până la repunerea în posesie, Romsilva distruge pădurea.

Răspunsul instituției la adresa mea este tehnic și cinic totodată. În timp ce „în termeni legali”, aceasta pretinde că nu vorbim despre o defrișare, copacii sunt mutilați și riscă să se usuce, în numele „lucrărilor tehnice, conform amenajamentelor și reglementările impuse de regimul silvic.”

Lucrurile nu mai pot continua așa! În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură și silvicultură din Camera Deputaților, voi urmări cu atenție toate cazurile similare semnalate. Voi alerta autoritățile competente până când și oamenilor, și naturii, li se va face dreptate!”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here