Daniel Gheba : Orice plafonare a prețurilor se va întoarce împotriva populației.

0
166

Premierul a anunţat miercuri că plafonul impus la lemnele de foc va fi „corectat” şi recunoaşte că cel stabilit de Guvern „nu e conform cu realitatea”.
Plafonarea lemnului de foc la 400 de lei metrul cub a provocat haos pe piață. Depozitele comunale sunt aproape goale, comercianții refuză să mai vândă. Motivul invocat la unison este același: Pierd bani dacă vând la prețul impus de stat.

“În mai puțin de-o lună, prețurile au explodat la lemnele de foc, acest lucru a condus la o penurie pe piață, totul favorizând piața neagră a lemnelor unde fiscalizarea nu poate fi controlată, iar calitatea masei lemnoase este discutabilă”,mentioneaza Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

“Orice plafonare a prețurilor se va întoarce împotriva populației. Plafonarea prețurilor la lemne, introdusă de cel pe care l-am numit “ asasinul faunei”, Tanczos Barna, se întoarce împotriva românilor. Inclusiv, premierul Ciucă a declarat că plafonarea a fost prost gândită.

La începutul lunii octombrie, Guvernul, a adoptat măsurile propuse de Tanczos Barna, privind plafonarea lemnelor de foc. În mai puțin de-o lună, prețurile au explodat la lemnele de foc, acest lucru a condus la o penurie pe piață, totul favorizând piața neagră a lemnelor unde fiscalizarea nu poate fi controlată, iar calitatea masei lemnoase este discutabilă.

Împreună cu colegii mei, voi veni în cel mai scurt timp cu propuneri reale și aplicabile, iarna fiind din ce în ce mai aproape. Oamenii nu trebuie să sufere din cauza prostiilor guvernamentale.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here