Daniel Gheba : Podul de peste Valea Ilenei, Malu Mare – încep lucrările de execuție

0
223
Asteptarea a luat sfarsit pentru o parte impresionanta a judetului Dolj. Podul de la Malu Mare intra in reparatii .. A fost semnat contractul de executie iar de azi au aparut si utilajele ..
„La începutul anului am promis locuitorilor din Malu Mare și doljenilor că în viitorul cât mai apropiat vom demara procesul de reparare a podului de peste Valea Ilenei din Malu Mare, situat pe DN 55.
Astăzi, promisiunea se îndeplinește prin semnarea contractului de execuție.
Ne cerem scuze doljenilor pentru întârzierea cauzată de către societatea angajată în anii trecuți pentru reabilitarea podului de pe DN 55, Malu Mare, societate care nu și-a respectat termenul de execuție.
Îi mulțumesc domnului Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, pentru că s-a ocupat cu celeritate de problemele infrastructurii rutiere din Dolj, lăsate abandonate de guvernele anterioare.
Sunt deputat de Dolj și în acest mandat voi continua să militez pentru o infrastructură mai bună a județului și împreună cu dumneavoastră, cei care sesizați problemele locale, putem rezolva neajunsurile din județul nostru.” a scris deputatul USRPlus, Daniel Gheba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here