Daniel Gheba, prima reactie dupa sesizarea DNA în cazul lui Alexandru Stănescu ca director general al ADR S-V Oltenia : Am fost primul parlamentar care am reacționat încă din luna august la aceste fapte vizate azi de DNA

0
180

Angajarea lui Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD Paul Stănescu, ca director general al ADR Sud-Vest Oltenia este anchetată de către DNA ca urmare a unei sesizări venite din partea USR.

@Au încercat să-l bage la ANRE și nu le-a mers. Am sesizat CCR, care ne-a dat dreptate: numirea lui Alexandru Stănescu la ANRE era neconstituțională. Acum, când încearcă să-i găsească alt post călduț la stat, printr-un concurs trucat, am sesizat DNA. Nu-i lăsăm să scape@ anunţă useriştii.

Procurorii DNA au pornit ancheta în care vor fi implicați și președinții de consilii județene din Dolj, Olt, Mehedinți, Vâlcea și Gorj.

“✋✋DNA a confirmat că s-a sesizat la solicitarea USR în cazul “ angajării trucate” a lui Alexandru Stănescu ca director general al ADR S-V Oltenia. Pe lângă acesta va mai fi anchetat și Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, ca de altfel și ceilalți presedinți de CJ din Oltenia pentru înlesnirea angajării lui Alexandru Stănescu.
👍👍Am fost primul parlamentar care am reacționat încă din luna august la aceste fapte vizate azi de DNA, atât prin postări pe facebook, cât și printr-o declarație politică de la nivelul tribunei Parlamentului. Cred că DNA va face lumină în acest ghem de interese cu iz de corupție.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here