Daniel Gheba : Primarul PSD, Pupăză Valerică din Comuna Cârcea, aruncă ilegal deșeuri din construcții provenite de la casa

0
136

Daniel Gheba ne semnaleaza un fapt foarte grav al primarului comunei Cârcea care arunca ilegal deseuri din constructii provenite de la o casa pe care si-o renoveaza. Deputatul USRPlus chiar are un material video care demonstreaza acest lucru .

„Primarul PSD, Pupăză Valerică din Comuna Cârcea, aruncă ilegal deșeuri din construcții provenite de la casa pe care și-o renovează, la o groapă de gunoi închisă chiar de primăria pe care o conduce.

Localnicii asistă neputincioși la abuzurile primarului care, de un an de zile, folosindu-se de utilajele administrației locale (tractor și buldoexcavator), își aruncă deșeurile din propria curte la o groapă de gunoi ilegală din preajma caselor.

Pentru că locuitorii din Comuna Cârcea mi-au adus la cunoștință că domnul primar Pupăză aruncă în mod ilegal deșeuri, vineri seara, am făcut o vizită în zonă.

Am constatat cu stupoare că utilajele administrației Cârcea au fost din nou scoase la treabă și de această dată pentru propriile interese ale primarului de la PSD.

Mai mult, deșeurile primarului sunt folosite pentru acoperirea gunoiului menajer și a altor tipuri de deșeuri (electonice, textile sau plastice) depozitate ilegal acolo, cel mai probabil, cu acordul dumnealui.

Consecințele acțiunilor iresponsabile ale edilului Comunei Cârcea se răsfrâng asupra locuitorilor din proximitatea gropii, prin mirosurile specifice gropilor de gunoi, poluarea solului și a pânzei freatice și implicit, prin punerea în pericol a sănătății acestora.

Cer public autorităților competente să se autosesizeze și să deschidă o anchetă, în special Garda de Mediu Dolj” a scris Deputatul USRPlus, Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here