Daniel Gheba : Republica Peru își sărbătorește astăzi Ziua Națională.

0
357

Deputatul Daniel Gheba, președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Peru, a avut o intalnire cu delegația parlamentară a Republicii Peru și Grupul de prietenie reprezentat de aceștia cu România, in urma cu 2 saptamani iar acum a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Republicii Peru, pe reteaua de socializare.

„🇹🇩🇵🇪Republica Peru își sărbătorește astăzi Ziua Națională. Această dată reprezintă ziua proclamării independenței de stat față de Regatul Spaniei. Peru este un stat situat în vestul Americii de Sud având o populație de aproximativ 29 de milioane de oameni. Țara este recunoscută pentru istoria sa bogată, mai ales cea a culturii Inca și a imperiului fondat de această populație.

🤝🤝Din funcția de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Peru am depus eforturi pentru strângerea relațiilor de prietenie dintre Parlamentele celor două state, dar și implicarea activă în cooperarea economică și comercială. Feliz cumpleaños República del Perú!!!”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here