Daniel Gheba se afla la Chișinău, la invitația Rețelei Naționale Leader, unde participa la Conferința LEADER UE-Moldova

0
159

Grupurile de Acțiune Locală, în colaborare cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a Republicii Moldova, Rețeaua Națională LEADER și Solidarity Fund PL în Moldova, cu susținerea Uniunii Europene, au onoarea să vă invite la Conferința LEADER UE-Moldova, ediția II, care e organizată în cadrul Programului „EU4Moldova: Comunități Locale”, o inițiativă emblematică a Uniunii Europene axată pe dezvoltarea comunităților.

“În aceste zile mă aflu la Chișinău, la invitația Rețelei Naționale Leader, unde voi participa la Conferința LEADER UE-Moldova, axată pe dezvoltarea comunităților. Republica Moldova este prima țară din afara UE care implementează strategia LEADER pentru dezvoltarea rurală.
Susțin abordarea și calea europeană pe care pășește Republica Moldova și le voi pune la dispoziție toate informațiile pe care le dețin în întrevederile pe care le voi avea cu autoritățile statului vecin.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here