Daniel Gheba : Solicit Guvernului să ia în serios revendicările taximetriștilor!

0
157

Daniel Gheba este alaturi de taximetristi iar acestia continua protestele in Piata Constitutiei. Daniel Gheba a avut o reactie fata de cele intamplate pe pagina de socializare.

“De prea mult timp, taximetriștii se confruntă cu o concurență neloială din partea companiilor de transport alternativ, care operează în afara legii. Această situație a dus la scăderea drastică a veniturilor taximetriștilor și a intensificat instabilitatea muncii lor.

Să nu uităm că taximetriștii români au asigurat un transport public sigur și confortabil, contribuind semnificativ la bunăstarea societății. Dincolo de serviciile oferite, ei s-au remarcat prin responsabilitate civică, achitând cu regularitate taxe și impozite și sprijinind progresul României.

⛔️Guvernul a ignorat până acum revendicările legitime ale taximetriștilor. Deși au fost organizate numeroase proteste și negocieri, autoritățile nu au luat nicio măsură concretă pentru a rezolva problema.

➡️Proiectul de Ordonanță de Urgență publicat recent de Ministerul Transporturilor este un pas în direcția corectă, dar nu este suficient. Eliminarea posibilității de emitere a copiilor conforme pentru mașinile închiriate sau de comodat este o măsură necesară, dar nu va rezolva problema concurenței neloiale.👇
Este esențial ca Guvernul să pună în aplicare un sistem de restricționare a numărului de licențe pentru transportul alternativ. Această măsură va asigura o concurență loială pe piață și va proteja veniturile taximetriștilor.

🤝🇷🇴✅️Partidul AUR sprijină protestul taximetriștilor și solicită Guvernului să acorde atenția cuvenită revendicărilor acestora. Este timpul ca autoritățile să ia măsuri concrete pentru a rezolva această problemă și a proteja o profesie importantă pentru economia românească.”, a declarat Daniel Gheba.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.