Daniel Gheba : Solidaritate prin fapte, unitate prin acțiune!

0
307

Daniel Gheba impreuna cu Daniela Nicolae (Craiova Business Club) si Codruț Coșmereață (Universitatea din Craiova) au mers la Caminul 10 din Craiova unde sunt cazati o parte din refugiatii ucrainieni .Cei trei au dus cadouri celor 12 copii și 13 adulți. Daniel Gheba a discutat si cu o parte din parinti care provin din Kiev si Odesa.

Acesta este inceputul unor actiuni pentru cetatenii din Ucraina care sunt in Craiova. Daniel Gheba a mentionat ca ofera o zi de joacă celor mici, după sărbătoarea pascală, într-un spațiu special amenajat din Craiova, pentru ca aceștia să își consume energia și pentru a socializa.

„În apropierea miracolului sfânt al creștinismului, lumina vine pe diferite căi înspre cei mai necăjiți dintre semenii noștri. Astăzi, am încercat să ofer o fărâmă din ea, copiilor și familiilor refugiate din calea războiului nedrept din Ucraina.

Alături de mine s-a aflat în această acțiune umanitară și Craiova Business Club, reprezentată de doamna Daniela Nicolae și UCV, reprezentată de domnul Codruț Coșmereață. Împreună am donat cadouri celor 12 copii și 13 adulți care sunt găzduiți la Căminul nr.10. O emoție deosebită m-a copleșit în momentul întâlnirii cu cei mici. După depășirea momentelor de încărcătură emoțională, am discutat cu părinții lor, care provin din zonele Kiev și Odessa, despre situația lor actuală și despre problemele cu care se confruntă.

În urma acestei plăcute interacțiuni, am hotărât să ofer o zi de joacă celor mici, după sărbătoarea pascală, într-un spațiu special amenajat din Craiova, pentru ca aceștia să își consume energia și pentru a socializa. Solidaritate prin fapte, unitate prin acțiune!” a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here