Daniel Gheba : Trebuie să ne amintim în fiecare zi de mediul încojurător și cum putem să îl ajutăm

0
95

Ziua Mondială a Mediului, se sărbătorește în fiecare an pe 5 Iunie. Este cel mai mare eveniment anual al Organizației Națiunilor Unite pentru a promova acțiuni pozitive de mediu, menite să sensibilizeze în lume protecția planetei noastre.

Anul acesta, Ziua Mondială a Mediului solicită acțiuni urgente pentru a revigora ecosistemele noastre deteriorate.

„Ființele umane pierd și distrug bazele propriei supraviețuiri într-un ritm alarmant. Peste 4,7 milioane de hectare de pădure (egală cu o suprafață mai mare decât Danemarca) se pierd în fiecare an.

Ca urmare, pierderea ecosistemului privează lumea de absorbția de carbon, cum ar fi pădurile și luncile. Emisiile globale de gaze cu efect de seră sunt în creștere de trei ani consecutivi, iar planeta noastră se îndreaptă spre schimbări climatice cu potențial catastrofal.

Ziua Mondială a Mediului o celebrăm astăzi dar trebuie să ne amintim în fiecare zi de mediul încojurător și cum putem să îl ajutăm. Vă pot sugera să faceți apel ori de câte ori observați nereguli ale mediului încojurător prin trimiterea de fotografii/video și sesizări cu zona indicată, la numărul de telefon +40 (374) 628 251 al GM Craiova în intervalul orar 8:00-16:30, sesizare scrisă la https://gardamediu@gnm.ro, 112 (serviciu permanent). Dacă nu vi se răspunde în cel mai scurt timp, pentru situațiile de urgență , vă rog să îmi lasați un mesaj la numărul meu de telefon +40 743 041 131 pentru a urgenta rezolvarea problemei. Vă mulțumesc!” a declarat Deputatul USRPlus, Daniel Gheba pe pagina de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here