Daniel Gheba : USR a fost primul partid care a reacționat și a luat atitudine fata de declaratiile facute de premierul Ungariei, Viktor Orban

0
226

Daniel Gheba taxeaza lipsa totală de reacție a lui Klaus Iohannis fata de declaratiile facute de premierul Ungariei, Viktor Orban facute la sfarsitul saptamanii trecute.
Daniel Gheba mentioneaza ca USR, prin președintele său Cătălin Drulă, a fost primul partid care a reacționat și a luat atitudine.

“În week-end-ul recent încheiat premierul Ungariei, Viktor Orban s-a hotărât prin declarațiile făcute să trimită țara sa cu 90 de ani în urmă în vremea expansiunii fascismului în Europa. Prin afirmațiile sale rasiste și antidemocratice, care ar fi smuls aplauze în Germania nazistă, Orban nu face decât să demonstreze că el și FIDESZ, partidul său nu fac cinste valorilor comune europene.

Că Orban este un pion al Kremlinului o știe tot mapamondul, alta este problema. Lipsa totală de reacție a celui care ar trebui să fie garantul statului român, domnul Iohannis. Nici astăzi, acesta nu a luat vreo poziție oficială. În aceste circumstanțe, eu nu pot decât să-i urez plajă plăcută și bronz unitar.

Pe de altă parte, USR, prin președintele său Cătălin Drulă, a fost primul partid care a reacționat și a luat atitudine. Rămânem fermi în apărarea valorilor care stau la baza fundației democrației europene și condamnăm ferm orice derapaj rasist și xenofob.”, a scris Daniel Gheba pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here