Daniel Gheba : USR-PLUS nu se va retrage de la guvernare chiar dacă actualii noștri parteneri de la PNL s-au comportat incorect politic și nu s-au dezis de vechile obiceiuri.

0
95

Deputatul USR-Plus Dolj, Daniel Gheba a transat situatia in care se afla politica romaneasca in acest moment .

Daniel Gheba a declarat ca USR-Plus nu se va retrage de la guvernare si ca va continua sa faca reforma promisa in campania electorala .. 

„Atunci când USR-PLUS l-a susținut pe domnul Cîțu pentru funcția de prim-ministru, în defavoarea domnului Orban, a făcut-o crezând că și în rândurile PNL există o imagine proiectată, asemănătoare valorilor noastre, a politicianului tânăr, tehnocrat, fără “relații” la partid, a politicianului deschis la dialog, care respectă ceea ce poate să reprezinte deciziile luate într-o coaliție.

Am intrat în această guvernare împreună, ca urmare a votului electoratului de centru dreapta, care și-a dorit o viziune liberală și europeană pentru România.

Ne-am propus să iubim România cu ochii deschiși și să avem “o țară ca afară” și nu ne sperie amenințările sau demiterile nechibzuite, făcute în “jocuri de culise”.
Am promis o Românie fără hoție și vom duce această misiune până la capăt, oricât de greu ar fi drumul!” a declarat Daniel Gheba pe pagina de socializare ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here