Dansatorii craioveni de la Freaks Dance Company campioni nationali la street dance

0
203

In acest weekend, la Timisoara, a avut loc prima editie a Campionatului National de Hip Hop/ Street Dance, organizat de Federatia Romana de Dans Sportiv unde cei mai buni dansatori din Romania s-au luptat pentru titlul de Campion National la Street Dance.

35 de dansatori din cadrul Freaks Dance Company au reprezentat Craiova si au reusit sa obtina locul I si titlul de Campion National al Romaniei, astfel:
– Disciplina Street Dance Show:
* categoria Solo | 5 – 10 ani: Zlotea Vanessa;
* categoria Duo | 10 – 18 ani: Zlotea Vanessa si Florica Eliza;
* Categoria Small Team – 5 – 10 ani: Baby Freaks;
* Categoria Small Team – 10 – 18 ani: Mini Freaks;
* Categoria Big Team – 10 – 18 ani: Mini Freaks
* Categoria Big Team – 18 + ani: Freaks Crew.

De asemenea, Zlotea Vanessa a reusit sa devina vicecampioana Romaniei la disciplina Hip Hop Battle, categoria de varsta 5-10 ani, iar Stefanescu Melany a obtinut medalia de bronz la disciplina Street Dance Show, categoria solo 5 – 10 ani.

Totodata, Bojin Sonya si Marga Delia au reusit sa se califice in Top 8 la disciplina Hip Hip Battle 10-18 ani, iar Ristea Andreea si Coanda Andreea in Top 16.

Dansatorii de la Freaks Dance Company au fost legitimati anul acesta in cadrul Federatiei Romane de Dans Sportiv si reusesc la prima editie a Campionatului National de Hip Hop/Street Dance sa aduca in Banie 6 titluri de Campion National al Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here