Dănuț Pascu a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul impotriva formației CSU UV Timișoara

0
83
66 / 100

Dănuț Pascu a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul de pe Bega, programat vineri, de la ora 17:00, în compania formației CSU UV Timișoara.

Antrenorul echipei masculine de volei SCM Universitatea Craiova a spus la întâlnirea cu reprezentanții mass-media că partida va fi abordată cu maximă seriozitate și va începe partida cu cea mai bună formulă.

„Timișoara este o echipă din partea a doua a clasamentului, o echipă mai slabă decât cele cu care am jucat până acum, dar asta nu înseamnă că nu vom trata serios meciul. Le-am cerut și jucătorilor să facă același lucru. Trebuie să dăm importanță acestei partide, să continuă seria jocurilor bune. Nu plec de la ideea că mă duc la Timișoara și voi juca cu rezervele. Încep partida cu titularii, iar dacă jocul îmi va permite să fac câteva schimbări, fiți convins că le voi face”.

Dănuț Pascu este mulțumit de evoluția din ultima perioadă a echipei și a ținut să-și laude elevii pentru modul în care s-au dăruit în partida de câștigată cu 3-1 în fața celor de la SCM Zalău.

„Echipa a început să joace mai bine, să aibă o atitudine ma bună în teren, mai multă încredere. Cred că acest lucru s-a văzut și în meciul cu Zalău Am văzut echipa mobilizată, am bucurie pentru punctele câștigate și încurajări după punctele pierdute. Acesta este un lucru bun. Sper să fie doar un pas pentru ce ne-am propus mai departe în acest campionat”.

Partida dintre CSU UV Timișoara și SCM Universitatea Craiova contează pentru etapa a 7-a din cadrul campionatului național de volei – Divizia A 1.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here