Dănuț Pascu, despre duelul cu Fenerbahçe în CEV CUP : Lupta este deschisă!

0
269

Voleibaliștii antrenați de Dănuț Pascu vor da peste Fenerbahçe HDI Sigorta în 16-imile competiției.
Primul meci va avea loc între 8-10.11.2022 în Sala Polivalenta Craiova, iar returul se va disputa între 15-17.11.2022.

„În primul rând, tragerea la sorți nu ne-a fost favorabilă. Am picat cu o echipă foarte bună, dintr-un campionat puternic, unul dintre cele mai importante. Turcia este în top 5 din Europa. Eu cred că este la bătaie cu Franta sau chiar este un campionat mai bun. Joacă mulți jucători de valoare acolo.

Ei au terminat pe 5, sub obiectiv. Anul trecut, Fener a jucat grupe de Champions League. Este o echipă care de ani de zile se luptă sus, un nivel bun. În echipa actuală le-a mai rămas doar un ridicător, un iranian de top 10 mondial. Turcii au o perioadă de formare în acest moment.

Ne jucăm șansa, nu ne sperie adversarul. Depinde și de ce echipă vom face, dar vom face o echipă competitivă. Așa cum o să o montez, noi mergem să câștigăm si chiar să ne calificam mai departe în CEV Cup. Lupta este deschisă! Ne vom pregăti foarte bine și vom da totul pentru calificare”, a declarat Dănuț Pascu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here