David Popovici, zi de relaxare înaintea cursei de 400 de metri liber de la Campionatele Europene de Înot de la Roma

0
314

Zi de recuperare pentru David Popovici, dar și de socializare. La sesiunea de autografe pusă la cale de organizatorii competiției de la Roma fanii italieni au venit cu zecile, dornici să se fotografieze cu înotatorul momentului. După două succese fulminante, aurul dublat de recorduri la 100 și 200 de metri liber, David Popovici se odihneşte înainte de calificările la 400 de metri, probă pe care o numește ”teritoriu necunoscut”, conform stirile TVR.

Fantastic, excepțional, bravissimo. Italienii iubitori ai înotului au numai superlative pentru tânărul David Popovici și mulți dintre ei au așteptat minute bune în soarele de la Roma ca să se fotografieze cu el.

Proaspătul dublu campion european nu și-a dezamăgit fanii și a împărțit zâmbete și semnături cu obișnuita modestie.

Dar restul zilei a fost dedicat odihnei. David are nevoie de forțe noi după finalele la 100 și 200 de metri, în care s-a dovedit invincibil.

David Popovici, dublu campion european la înot: Mă îndrept cu viteză spre cea de a treia, de 400, teritoriu necunoscut, vom vedea ce iese și de acolo. Pentru 50 sunt un pic prea slăbuț, mi-ar trebui mai mulți mușchi, dar voi ajunge și acolo.

Cei care-l cunosc pe David Popovici știu că va ajunge cel mai probabil acolo unde-și dorește, pentru că disciplina lui riguroasă se sprijină pe pasiune.

Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie: În momentul în care-ți place ceva trebuie să faci sacrificii. David iubește ce face, se distrează la competiții pentru că la antrenamente suferă pentru a se autodepăși, dar face asta ca să se distreze la competiții.

Calificările la proba de 400 de metri liber de la Campionatul European de Înot de la Roma vor fi transmise în direct, exclusiv de TVR 1, miercuri, la ora 10:27.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here