De astăzi Forța Dreptei are, în mod oficial, filiale în Dolj și în Craiova.

0
526

Filiala Dolj a Partidului Forta Dreptei a fost lansată oficial vineri, 1 iulie, în prezența Președintelului Ludovic Orban si a lui Violeta Alexandru, liderul grupului parlamentar din Camera Deputaților a Partidului Forța Dreptei, Nicolae Giugea, președintele Comitetului Județean de Inițiativă a filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei.precum si alti membri ai partidului din tara.

După întâlnirea dintre conducerea centrală și Comitetele Interimare Craiova și Dolj ale Partidului Forta Dreptei, a urmat o conferință de presă în care am expus pricipalele obiective.

WhatsApp Image 2022 07 01 at 13.51.32

„Am stabilit să constituim organizații locale în aproximativ în 50% dintre localitățile României, de asemenea ne-am propus să avem un număr minim de 25.000 de membri. Conform sociologilor, un partid este competitiv în momentul în care are aproximativ ca număr de membri activi 1% din populația care se prezintă la vot, deci aproximativ 10 milioane. Obiectivul nostru este ca în acest an electoral să ajungem la 100.000 de membri. Aici trebuie să păstrăm echilibrul între cantitate și calitate, astfel că vom fi foarte atenți în atragerea unor oameni serioși și muncitori. Ne dorim să fim extrem de activi. Noi existăm de la 16 martie și avem aproximatic 30 de proiecte legislative. Un procent nu vă spun, dar vă garantez că suntem extrem de ambițioși și de serioși”, a declarat Ludovic Orban.

„Suntem oameni hotărâți, oameni care n-am vrut să intrăm în horă cu Olguța sau cu alte Olguța de la nivel național reprezentative ale PSD-ului. Nu ne vom alia cu PSD-ul, fiindcă noi suntem un partid de dreapta”, a declarat Nicolae Giugea, președintele Comitetului Județean de Inițiativă a filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei.

Ludovic Orban a ridicat și problema prețului la carburanți . Liderul Partidului Forta Dreptei a mentionat ca la începutul lui februarie a depus un proiect de lege, și anume reducerea la jumătate a accizei la carburant și reducerea TVA de la 19% la 5%, pe perioada de 6 luni.

„De vreo săptămână e o dezbatere în societate. Cum să-i zică Guvernului? Guvern de 50 de bani sau Guvern de 25 de bani? Eu vă spun că e un Guvern de 0 bani. Prețurile la carburanți au intrat pe o traiectorie ascendentă, cam de la jumătatea lunii decembrie. Noi oameni cu experiență, cu expertiză în cunoașterea economiei și a efectelor economiei am venit la începutul lui februarie cu un proiect de lege, și anume reducerea la jumătate a accizei la carburant și reducerea TVA de la 19% la 5%, pe perioada de 6 luni care este permisă conform reglementărilor în vigoare. De la începutul lui februarie și până astăzi majoritatea parlamentară din monstruoasa coaliție a refuzat sistematic acest proiect de lege”, a adăugat Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

In privinta partidului,Ludovic Orban ca targetul este de constituirea de organizații locale în aproximativ în 50% dintre localitățile țării.

„De asemenea ne-am propus să avem un număr minim de 25.000 de membri. Conform sociologilor, un partid este competitiv în momentul în care are aproximativ ca număr de membri activi 1% din populația care se prezintă la vot, deci aproximativ 10 milioane. Obiectivul nostru este ca în acest an electoral să ajungem la 100.000 de membri. Aici trebuie să păstrăm echilibrul între cantitate și calitate, astfel că vom fi foarte atenți în atragerea unor oameni serioși și muncitori. Ne dorim să fim extrem de activi. Noi existăm de la 16 martie și avem aproximaticv 30 de proiecte legislative. Un procent nu vă spun, dar vă garantez că suntem extrem de ambițioși și de serioși”, a spus Ludovic Orban.

Dupa conferinta de presa, o parte din invitati impreuna cu Ludovic Orban si Nicolae Giugea au vizitat Colegiul Carol I..

„Am vizitat apoi CN Carol I, a cărui finanțare a fost asigurată în timpul guvernului Orban. Din păcate, deși banii sunt de atunci alocați, Primăria Craiova nu a făcut demersurile necesare pentru ca lucrările să poată începe. Abia acum a fost trimisă la Ministerul Culturii documentația necesară.”,a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

Am reusit sa ii punem cateva intrebari interesante lui Ludovic Orban iar interviul poate sa fie urmarit aici :

A doua parte a programului zilei de azi a fost întâlnirea cu membrii și simpatizanții Partidului Forța Dreptei.

291599698 449657996985009 7817938306371619510 n

291518074 580288083460469 6195151873217379826 n

„Am avut bucuria unei participări numeroase, semn că noua forța politică începe să se contureze ca alternativa pe care electoratul de dreapta o așteaptă.
De notat este participarea însemnată a tinerilor, pentru că organizația de tineret de la Dolj este una dintre cele mai puternice din țară.
Președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a subliniat că ne aflăm în fața unui drum dificil, dar care va fi încununat de succes. Pentru că, pe termen lung, principiile, adevărul și sinceritatea vor avea câștig de cauză în fața minciunii și trădării.
De astăzi Forța Dreptei Dolj începe să construiască un pol de dreapta în care se vor regăsi toți cei care s-au simțit trădați de alianță PNL – PSD.”,a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

291611353 449657836985025 1447447745117451677 n

„Astăzi am fost prezent la Craiova, unde a fost lansată filiala Forța Dreptei Dolj, în coordonarea lui Nicolae Giugea . Am văzut oameni determinați care s-au alăturat partidului nostru, oameni care și-au făcut un rost în viață prin propriile forțe și care își doresc să schimbe lucrurile în bine. M-a impresionat numărul semnificativ al celor care au participat la întâlnirea cu membrii fondatori ai Forța Dreptei și sunt convins că PSD-ul nu va mai face mulți purici la Craiova pentru prea mult timp.
Le-am spus colegilor că drumul Forța Dreptei nu este și nu va fi unul ușor, ci tocmai că va fi presărat cu dificultăți și piedici, în special marcat de o luptă cu o putere care nu prețuiește deloc democrația și pentru care nu există libertatea opțiunii politice, libertatea de exprimare sau alte drepturi și libertăți individuale. Însă, drumul Forța Dreptei este unul fundamental pentru România, în special în legătură cu hotărârile care vor trebui luate la următoarele alegeri! Astăzi UM PNL acționează pe principiul „afară e vopsit gardul, înăuntru e leopardul”. A ajuns la un nivel de promiscuitate, de lipsă de democrație și de principialism și de caracter aproape mai mare decât este în PSD, dacă e posibil așa ceva. Astăzi niciun om nu mai poate să voteze cu PNL pentru că riscă să pățească același lucru, adică votul său să fie în cele din urmă în favoarea PSD, în favoarea clepto-comuniștilor care și-au bătut joc de România în ultimii 30 de ani. Misiunea Forța Dreptei este de a oferi o alternativă onestă, corectă și morală față de actuala putere politică.”, a concluzionat Ludovic Orban pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here