Decarul Stiintei a inceput sa dea “frisoane” adversarilor ! Dica se teme de Bauza …

0
248

Evolutiile lui Pepe Bauza sunt apreciate atat de suporteri cat si de adversarii Stiintei. Toate echipele isi iau masuri speciale impotriva lui la fiecare meci.
Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova, din etapa 3 a Ligii 1.
FCSB – FCU Craiova este programat duminică, 31 iulie, de la ora 22:30. Partida va fi în direct la TV pe DigiSport 1, PrimaSport 1 și OrangeSport 1.
Dica a apreciat intregul lot al Stiintei cat si pe Marius Croitoru dar l-a evidentiat pe Bauza.

“Nu am început bine campionatul, dar obiectivul nostru este de a-l câștiga. Întâlnim un adversar bun, cu un antrenor pe care-l cunosc foarte bine (n.r. – Marius Croitoru), adeptul unui joc ofensiv și agresiv. Am fost colegi de cameră și la echipa națională de tineret, și la Steaua, știu foarte bine cum gândește.

A dovedit că este un antrenor bun, ne așteaptă o partidă foarte grea. Au jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus, de execuție, care pot face diferența. Au o echipă bună, cu jucători cu experiență. Cu CFR au întors rezultatul. Îl au pe Bauza, jucător aflat într-o formă foarte bună. Dacă va fi sănătos, cred că va face diferența în multe meciuri, dar trebuie să fim pregătiți pentru acest lucru. Tratăm meciul foarte serios. Campionatul este un obiectiv important pentru noi. Și dacă am juca un amical, l-am trata 100% serios. Important este ca cine intră pe teren să dea totul pentru echipă, indiferent de cât joacă”, a declarat Nicolae Dică.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here