Delegatia Consilului Judetean Dolj s-a intors din USA. Costelus Ilie Gheorghe ne-a oferit cateva amanunte despre aceasta vizita …

0
135

Delegatia Consiliului Judetean Dolj a mers intr-o vizita in USA. Acolo au avut loc o serie de evenimente la care au participat si o delegatie a Patronatelor Romane cu oameni de afaceri din Romania.

Ambasada Romaniei din USA a organizat chiar de Ziua Nationala a Romanie o receptie..
Un alt eveniment a fost Summit-ul oamenilor se afaceri Romania – USA..
Delegatia Consilului Judetean Dolj a prezentat oportunitatile pe care Judetul Dolj le poate oferi companiilor americane care doresc sa investeasca in regiune.

page

Costelus Ilie Gheorghe s-a intalnit in cadrul acestei vizite cu Excelenta Sa, Ambasadorul Romaniei in SUA, dl. Dan-Andrei Muraru dar si Fostul ambasador al SUA la Bucuresti, dl. Hans Klemm..

a1

Costelus Ilie Gheorghe a discutat cu Senatorul al statului Maryland, dl. James Rosapepe.

5

Delegatia a fost formata din: Mihai Neatu, Sorin Manda, Costelus Ilie Gheorghe si Alexandru Florian Gatejescu..
Anul urmator se va deplasa si o delegatie formata din admnisitratie si oameni de afaceri din SUA in judetul Dolj.

pages

 

“Delegatia Consilului Judetean Dolj din care am facut parte s-a deplasat odata cu Ziua Natioanala a Romaniei pentru a fi cat mai aproape de romanii din USA. Ambasada Romaniei din USA a organizat si o receptie. Delegatia CJ Dolj din care am facut parte participat la Summit-ul oamenilor se afaceri RO + USA, ocazie cu care am avut onoarea sa particip ca invitat la intalnirile dintre reprezentantii oamenilor de afaceri din Craiova si reprezentantii patronatelor din Prince George’s County, USA. Ar fi fost exceptional daca ar fi primit invitatie si un reprezentant al oamenilor de afaceri din Filiasi. Din pacate numarul invitatilor pentru aceasta categorie de reprezentanti, a fost limitat.”, ne-a declarat Costelus Ilie Gheorghe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here