“Democrația în vremuri de pandemie” – proiect civic implementat de Asociația PRO DEMOCRAȚIA-Club Craiova

0
48

Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova anunță lansarea Proiectului Civic „Democrația în vremuri de pandemie”, începând cu luna aprilie 2020.

Proiectul se va desfășura pe tot parcursul stării de urgență și presupune organizarea unor dezbateri online cu participarea liderilor societății civile din Craiova și din alte comunități ale țării, alături de reprezentanți ai Parlamentului European și ai Parlamentului și Guvernului României.

Prima dezbatere online (videoconferință) va fi organizată în luna aprilie 2020, la o dată care va fi comunicată în timp util. Invitatul dezbaterii este europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, iar temele care vor fi discutate sunt următoarele:

Acțiunile agresive de propagandă și dezinformare organizate în spațiul Uniunii Europene de organizații controlate de Federația Rusă și Republica Populară Chineză, în contextul pandemiei de coronavirus. Ajutorul oferit României în lupta împotriva pandemiei de coronavirus de către Uniunea Europeană.

Moderatorul dezbaterilor este Conf. Univ. Dr. Cristian Pîrvulescu, Decan al Facultății de Științe Politice a SNSPA și Președinte de Onoare al Asociației PRO DEMOCRAȚIA.

Detalii suplimentare despre Proiectul Civic „Democrația în vremuri de pandemie” pot fi obținute de la membri echipei de proiect: Carla Stoica – Președintă Asociația PRO DEMOCRAȚIA-Club Craiova, telefon: 0757.655.812 / Marcel Răduț-Selșite – Coordonator Proiect, Asociația PRO DEMOCRAȚIA- Club Craiova, telefon: 0773.837.317

Scopul Proiectului Civic „Democrația în vremuri de pandemie” este apărarea valorilor democratice și a libertăților cetățenești în contextul dificil al pandemiei de coronavirus.

Carla Stoica Preşedintă Asociaţia Pro Democraţia Club Craiova

Citeste si ...  PUZ-ul vostru buclucas , Face valva prin oras! Mall-ul din Centrul Craiovei bate pasul pe loc .. A fost retras de pe ordinea de zi a Consiliului Local ..

Da o stea articolului !

 / 3Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here