Deputat Stefan Stoica, Presedinte PNL Dolj: Am dat un vot de încredere Guvernului și îl felicit pe premierul României, Nicolae Ciucă!

0
57

Guvernul Ciucă a trecut de votul de învestire din Parlament. Coaliția PNL-PSD-UDMR a fost votată cu 318 voturi ”pentru”, 126 ”împotrivă” și 0 abțineri.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 25 noiembrie 2021, decretul pentru numirea Guvernului României.

„Guvernul condus de Nicolae Ciucă a fost învestit de Parlament cu 318 voturi. Am dat un vot de încredere Guvernului și îl felicit pe premierul României, Nicolae Ciucă!
Sunt convins că răspunderea asumată va avea în prim plan cetățeanul român și dezvoltarea României!
Cu certitudine, dezvoltarea județului Dolj va continua prin obiective de investiții majore, fie aflate în derulare, fie pe cale de fi demarate: construcția drumului expres Craiova – Pitești, drumul expres Calafat – Craiova – Lugoj, reabilitarea Colegiului Național Carol I, Colegiul Național Militar ”Tudor Vladimirescu”, extinderea rețelei de gaze, Spitalul Regional de Urgența Craiova, precum și foarte multe proiecte de investiții derulate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, prin care primăria Craiova și primăriile din județ vor putea aplica pentru apă, canalizare, modernizări ale căminelor culturale sau reabilitarea drumurilor.” a declarat Deputatul Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here