Deputat Ștefan Stoica, Președinte PNL Dolj: Pași importanți spre realizarea Drumului Expres Craiova – Filiași – Târgu Jiu!

0
113

“Anul viitor vor fi recepționate SF și PT pentru DEx Craiova-Târgu Jiu.
Inițiativa din anul 2021 a parlamentarilor liberali din Oltenia, de a avea autostradă spre Vest, prinde contur!

Astăzi, în Comisia pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaților, a fost aprobat bugetul Ministerului Transporturilor pentru anul 2023. În cadrul întâlnirii Comisiei, directorul general al Companiei de Drumuri și Autostrăzi, Cristian Pistol, a răspuns unei întrebări pe care i-am adresat-o legată de stadiul DEx Craiova – Filiași – Târgu Jiu.

Directorul Companiei a precizat că în 2023 va fi recepționat Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic de execuție pentru acest drum de mare viteză.
Tot la solicitarea mea, directorul Companiei de Drumuri și Autostrăzi a dat asigurări că anul viitor vor fi alocate fondurile necesare pentru scoaterea la licitație a execuției primului tronson al drumului Craiova – Filiași, parte a A6 Craiova-Lugoj.
Stefan Stoica 2

Regiunea de Sud-Vest a României are nevoie de o abordare integrată si coerentă a proiectelor majore de infrastructura rutieră care să îi asigure conectivitatea la rețeaua europeană de transport.
Încă o promisiune onorată pentru Oltenia de către Guvernul României condus de președintele Partidului Național Liberal, senatorul de Dolj, Nicolae Ionel Ciucă.”, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here