Deputat Ștefan Stoica, Președinte PNL Dolj: Premierul PNL, Nicolae Ciucă, a deschis noul an școlar la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu”, cel mai modern colegiu militar din țară!

0
254

Premierul României, Nicolae Ciucă, a participat, astăzi, la Craiova, la Colegiul Național Militar “Tudor Vladimirescu”, la festivitatea de deschidere a noului an școlar 2022-2023.

„Craiova are din această toamnă cel mai modern colegiu militar din România, unde 528 de elevi au început școala în uniformă. Am fost alături astăzi de președintele PNL, Nicolae Ciucă, primul-ministru al României, la deschiderea anului școlar, prilej cu care a fost inaugurată noua infrastructură de învățământ de la Colegiul Militar “Tudor Vladimirescu”.
Școala la început de drum este o emoție, atât a elevilor și profesorilor, dar și a părinților sau bunicilor, care știu că cheia formării personalităţilor de mâine este educația, încă din clasele primare. Sunt părinte și am încredere că școala de astăzi construiește viitorului copilului de mâine și este esențială atât în formarea caracterelor puternice, cât şi a abilităţilor de a lucra în echipă.
La Colegiul Militar, elevii au început școala în ”casă nouă”, într-o instituție de învățământ care oferă facilități moderne de studiu, de cazare și instruire. Sunt dotări care, așa cum sublinia și premierul PNL, vor ajuta la instruirea unor cetățeni și militari mai buni. Calitatea învățământului de la Colegiul Militar ”Tudor Vladimirescu” a crescut, odată cu inaugurarea acestor construcţii, între care un pavilion multifuncţional, spaţii de cazare, bloc alimentar sau sală de sport. Un întreg circuit pentru învățământul militar de top, cu tradiție la Craiova.
Învățământul trebuie să țină pasul cu transformările prin care trece societatea și să-și mențină deschiderea către noi perspective. Rolul dascălilor este esențial pentru reușite depline și rămâne, alături de politici guvernamentale coerente și de o finanțare adecvată, resursă importantă pentru un învățământ de calitate! Mult succes, dragi elevi și profesori!”, a scris Deputatul PNL Dolj, Stefan Stoica.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here