Deputatul Daniel Gheba a prezentat doi candidati la Alegerile Locale din Mehedinti

1
614

Astazi la sediul AUR Mehedinti a avut loc conferinta de presa la care a participat Deputatul Daniel Gheba, coordonator politic AUR Mehedinti impreuna cu Florin Dragomir, candidatul AUR la Primaria comunei Breznita-Ocol si Valentin Trosconiu, candidatul AUR la Primaria comuna Brosteni.

“Vreau sa atrag atentia faptul ca presedintele Iohannis, dupa 10 ani de tacere in aceste doua mandate pe care le-a avut si faptul ca pe plan extern nu a reusit ca Romania sa adere la in spatiul Schengen, un esec total al presedintelui, acum incearca din toate puterile sa preia functia de sef la NATO. Practic, oricum, din cate am inteles si pe plan extern am vazut ca nu are sustinere politica. Singurul partid pe care de care este sustinut este PNL, un esec total al presedintelui tarii.

O alta problema care s-a intamplat saptamana aceasta este ca Romania nu a platit miliardele de euro pe care firma le cerea nu este asa cum catalogheaza politicienii de azi, o victorie. Este un lucru normal. Practic nu am castigat nimic. S-a facut o dreptate pentru ca se crease o mare nedreptate ca firma canadiana sa exploateze resursele aurifere din zona Rosie Montana. O mare problema si cer institutiilor statului sa se autosesizeze pentru faptul ca prin declaratia lui Marcel Ciolacu si a lui Ciuca au influentat bursa, declaratia de acum in cateva saptamani ca Romania va pierde procesul. Practic, aceasta firma a reusita pe bursa sa castige sute de milioane de euro pentru ca le-au crescut foarte mult actiunile la bursa.”, a declarat deputatul Daniel Gheba.

“Multumesc domnului deputat Daniel Gheba pentru incredere acordata. Ma numesc Dragomir Florin, sunt candidatul AUR pentru Primaria comunei Breznita-Ocol . Am fost cu dl. deputat Daniel Gheba la Vara Romanilor, Iarna romanilor si la toate evenimentele organizate de AUR .Cunosc foarte bine problemele comunei Breznita-Ocol, locuind acolo, copilaria mi-am petrecut-o in Breznita-Ocol. Incerc cu echipa mea de AUR sa facem ceva folositor pentru comuna, sa schimbam ceva.”, a declarat Florin Dragomir, candidatul AUR la Primaria comunei Breznita-Ocol.

Florin Dragomir si Daniel Gheba au explicat o parte din problemele comunei Breznita-Ocol dar si ca AUR are o organizatie foarte buna acolo si care isi doreste sa castige alegerile locale din acest an.

“Sunt candidatul la functia de primar pentru comuna Brosteni, judetul Mehedinti. Sunt actualmente consilier PNL de doua mandate dar am venit la AUR din cauza marseviei partidelor politice si aici este partidul in care ma regasesc. Stiu problemele comunitatii, stiu cu ce se confrunta comuna si de asta zic sa facem un plus valoare pentru comuna, sa candidez pentru functia de primar, sa schimbam lucrurile bine cu Alianta Pentru Unirea Romanilor.”, a declarat Valentin Trosconiu, candidatul AUR la Primaria comuna Brosteni.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine ca AUR Mehedinti se implica si la nivel de comune, nu doar la nivel de judet sau national. Deputatul Daniel Gheba a adus in atentie neputinta presedintelui Iohannis de a rezolva probleme majore pentru tara, cum ar fi aderarea la spatiul Schengen. In acelasi timp, ati atras atentia si asupra unor decizii politice care au afectat in mod negativ economia Romaniei, cum ar fi situatia firmei canadiane din Rosia Montana. Apreciez si intelegerea de care dati dovada fata de problemele comunitatilor locale, prin prezenta candidatilor AUR la Primaria comunei Breznita-Ocol si a comunei Brosteni. Succes in alegeri si speram ca AUR sa reprezinte o alternativa reala si necesara in politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.