Deputatul Daniel Gheba si-a prezentat bilantul activitatii parlamentare de anul trecut ..

0
287

Deputatul Daniel Gheba a fost primul parlamentar care si-a prezentat bilantul activitatii parlamentare de anul trecut intr-o conferinta de presa.
Daniel Gheba a fost cel mai activ parlamentar de Dolj iar activitatea lui a fost prezentata atat la conferinta de presa cat si pe pagina de socializare .

Daniel Gheba a amintit si de cei care au fost alaturi in aceasta perioada …
Deputatul a enumerat o parte din O.N.G.-uri care sunt alaturi de acesta : ANCAAR reprezentată de doamna Mihaela Nedelcu, Craiova Business Club reprezentat de doamna Daniela Nicolae, Tabăra Bucuriei reprezentată de domnul Bogdan Trifu.

Daniel Gheba a multumit si echipei de consilieri parlamentari : doamnele Aurora Daniela Boldea, Loredana-Roxana Stanciu și Violeta Chiriloaie și către domnii Adelin Sandu și Ciprian Raicea.

„Finalul anului calendaristic reprezintă întotdeauna o bună oportunitate pentru a face bilanțuri despre activitatea pe care o persoană a întreprins-o în aria sau în domeniul său de activitate.
Ca deputat ales al județului Dolj, în circumscripția electorală nr.17, îmi face o deosebită plăcere să îmi prezint bilanțul activității mele parlamentare în fața reprezentanților mass- media locale. Astfel, întreaga mea activitate poate fi mai ușor accesibilă tuturor celor care m-au ales sau a celor care vor să fie informați cu ceea ce am întreprins în Parlamentul României.
După cum bine știți încă de la debutul mandatului meu actual de parlamentar am activat în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice al cărei vicepreședinte sunt.”,a mentionat Daniel Gheba..

„Vă prezint activitatea mea parlamentară din anul 2022.
În anul 2023, sunt alături de dumneavoastră și vă aștept să discutăm aspectele care vă interesează.”,a precizat Daniel Gheba ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here