Deputatul Daniel Ghita a avut un discurs socant in Parlament : Aceste fantome ne urmareste si ne otraveste!

0
25

Fostul kickboxer Daniel Ghita a ajuns viral in urma unui discurs sustinut in plenul Camerei Deputatilor.

Deputatul PSD a luat cuvantul pentru a lansa un atac la adresa deputatului Mihai Politeanu de la USR Plus. In timpul discursului, Ghita a atras atentia prin numeroasele greseli de exprimare pe care le-a facut in ciuda faptului ca a citit tot de pe cateva foi pe care le-a avut in maini.

„Cu buna credinta si speranta, numai in concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competenta respectiva, dar in mod misterios tinute pe loc” a fost fraza cu care fostul sportiv si-a inceput discursul, continuand intr-o maniera care a starnit o multime de comentarii pe retelele de socializare.

„Sunt colegi de-ai nostri din Parlament care efectiv arunca de fiecare data cu noroi, vorbe fara acoperire in fapte, delatiuni mizerabile, specifice fostei securitati. Ce sa intelegem de aici, ca aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi, sau ca unii dintre noi sunt copiii fostilor securisti, care au distrus destine si vieti?”, a spus Daniel Ghita.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here