Derby pentru ISTORIE ! Universitatea Cluj intalneste Universitatea Craiova !

0
42

Azi pe Cluj Arena are loc inca un episod din istoria fotbalului romanesc . Universitatea Cluj intalneste Universitatea Craiova .. Chiar daca cele 2 echipe sunt in liga secunda acum , acest meci a fost considerat un derby al echipelor cu o istorie bogata .

Dar revenim la cliseul momentului iar cele doua echipe vor cele 3 puncte puse in joc astazi.

Universitatea Cluj a avut o perioada foarte grea . Meciul de la Recea unde rezultatul a fost viciat coroborat cu pierderea la masa verde a restantei cu Farul , face din aceasta partida sa fie capitala .

Si Universitatea Craiova ajunge pe Cluj Arena dupa prima infrangere din campionat iar pozitia de lider este pusa in pericol .

Ovidiu Stângă a deplasat în Ardeal un lot de 21 de jucători, iar Gugu și Albu sunt suspendați din cauza cumului de patru cartonașe galbene. La rândul lor, Diallo, Stoenac și Cacheiro sunt în continuare accidentați. Robert Răducanu, titular în meciul cu CS Mioveni nu a mai prins lotul pentru disputa cu Universitatea Cluj.

Va prezentam lotul care a facut deplasarea la Cluj :

PORTARI: Popa, Mario Enache

FUNDAȘI: Negru, Gâț, Paramatti, Diakite, Ispas, Huyghebaert

MIJLOCAȘI: Luboya, Raicea, Pop, Cristea, Baeten, Anghelina, Blidar, Zimța, Vali Munteanu

ATACANȚI: Bălan, Compagno, Voicu, Ciolacu

Meciul are loc la ora 18:00 ..

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here