Dezbaterea și votul moțiunii de cenzură a fost AMÂNATĂ. Se ajunge după Congresul PNL

0
131

În cadrul Ședinței a Birourilor Permanente Reunite s-a votat amânarea dezbaterii și votului la moțiunea de cenzură USR-PLUS-AUR până în momentul în care se va pronunța Curtea Constituțională pe conflictul constituțional invocat de Guvern.

Senatorul AUR, Rodica Boancă, a explicat că AUR va contesta la Curtea Constituțională decizia luată în Birourile Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților de amânare a dezbaterii și votului moțiunii de cenzură.

„Astăzi o majoritate din BPR pe care o puteți constatat singuri a decis amânarea dezbaterii și votului pe moțiunea de cenzură, ultilizând ca temei conflictul juridic de natură constituțională declanșat de guvernul României prin prim-ministru Florin Cîțu cu Parlamentul cu privire la depunerea moțiunii de cenzură. Poziția mea a fost foarte clară: am fost prezent și nu am votat această propunere. Nu pentru că îmi doresc să se voteze moțiune de cenzură mai repede, ci pentru că această decizie luată de BPR este prpfund neconstitușională”, a declarat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here