Diana Șoșoacă neagă orice legătură cu Erno Kovacs : Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el!

0
184
66 / 100

În ciuda faptului că liderul protestelor anti-vaccin a apărut în poză cu Diana Șoșoacă, în cadrul unui protest desfășurat în București, senatoarea a dezvăluit că nu îl cunoaște pe bărbat, și mai mult, că nu a avut nicio legătură cu acesta: ”Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el!”, a fost afirmația ei.

După ce a susținut public mai multe argumente împotriva vaccinului anti-Covid-19 și a virusului, Diana Șoșoacă și-a schimbat declarațiile, mai ales după ce a aflat ce s-a întâmplat cu colegul său protestatar.
Fosta senatoare AUR a susținut că nu a declarat niciodată că nu există Covid-19, mai mult, l-a întrebat pe bărbat cine l-a oprit să nu se vaccineze.

Păi… în primul rând, eu nu am zis că nu există Covid. În al doilea rând, nu i-am zis dacă să se vaccineze sau nu. Dumnealui zice că regretă că nu s-a vaccinat. Să ne spună cine l-a oprit să se vaccineze. Noi am militat pentru dreptul de a alege între a te vaccina sau nu”, a mai spus Diana Șoșoacă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here