Diaspora înșelată de George Simion!

0
15

Pe 09 noiembrie George Simion, presedintele partidului AUR, a facut o campanie transmisa in live pe Facebook, campanie prin care a santajat o mare parte din sustinatorii partidului, obtinand de la acei oameni o avalansa de donatii catre conturile sale bancare.

Prin aplicarea unui discurs elocvent, incarcat de minciuni, si de caracter victimizat, George Simion ia extorsionat practic pe sustinatori, impunand fata de acele persoane o conditie de sustinere financiara, cu niste cantitati de bani prestabilite, pentru continuarea sa si a partidului pe terenul politic.

Discursul a fost tehnic programat in baza unor tehnici de Marketing sí PNL ( Programare Neuro Lingvistica) pentru manipularea si influenta deciziilor interlocutorilor, exact cum poate fi apreciat in acest material video pe care l-am facut specific pentru a demonstra caracterul golanesc, inselator, si delicvent, al presedintelui din partidulaur.

Prezentam acest material audiovisual in semn de protest fata de George Simion si membrii executivi ai partidului AUR, precum si in semn de actiune sociala pentru divulgare si constintarea societatii. Cei care am avut contact direct cu membrii organizatori ai partidului suntem convinsi de faptul ca, Partidul AUR este fundamentat si structurat pentru a dezvolta si a mentine activitati infractionale, precum si un refugiu de impunitate pentru actuali si potentiali infractori.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here