Director de la Drumuri şi Poduri Craiova, acuzat de furt. „A zis că-i trage pe toţi după el dacă păţeşte ceva“

0
177

După ce directorul DRDP Craiova a fost arestat pentru că s-a angajat cu o diplomă falsă de licenţă, CNAIR îl verifică pe directorul de Întreţinere dacă a furat materiale de la companie.

Şeful Serviciului Încasări, Venituri şi Roviniete din cadrul DRDP Craiova, Claudian Ţutulan, care are şi calitatea de avertizor de integritate în cadrul instituţiei, i-a făcut plângere directorului de întreţinere, Marius Florinel Dobre, acuzându-l că ar fi „furat material frezat de asfalt” de la companie pentru a-si moderniza drumul către o proprietate pe care o are la câţiva kilometri de Craiova.

„Nu e prima dată când domnul Dobre face acest lucru. De 2-3 ani de zile, tot materialul frezat care rezultă de pe raza Regionalei de Drumuri Craiova e pus în operă pe acest sector de drum al dumnealui. Am evaluat că în ultima perioadă au dispărut în jur de 600 de tone de material frezat de la districtele Regionalei. Există mărturiile transportatorilor care au spus că au adus în zona unde Dobre are teren în jur de 80-90 de autovehicule pline şi materialul a fost depozitat aici”, a declarat Ţutulan.

Şeful Serviciului Încasări susţine că, după ce a formulat plângerea şi a trimis-o forurilor superioare, împotriva sa ar fi început o anchetă disciplinară.

„Domnul Dobre a zis că îi trage pe toţi după el dacă păţeşte ceva. Când a auzit că i-am făcut plângere, a dat dispoziţie să fiu cercetat şi dumnealui s-a numit preşedintele acestei comisii de anchetă. Intenţia era să-mi fie desfăcut contractul de muncă pentru că am avut curaj şi am demascat această faptă gravă de corupţie”, a mai spus Claudian Ţutulan.

Contactat telefonic, directorul Marius Florinel Dobre a respins acuzaţiile care i se aduc. „Este o prostie, acolo unde spune domnul că s-a dus material frezat nu este terenul meu. Eu am un teren în Gherceşti, dar nu este acela. Terenul meu este un teren agricol, cu un drum acoperit de pământ”, a declarat directorul Dobre.   Corpul de Control al CNAIR urmează să stabilească dacă acuzaţiile împotriva directorul Marius Dobre sunt sau nu reale.

Sursa adevarul.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here