Doamna profesor VODITA CRISTINA , Scoala Gimnaziala Filiasi : ISJ Dolj refuza recomandarile ministrului,noi refuzam la randul nostru recomandarile lor

0
128

Aproximativ 5000 de persoane participa in acest moment la protestul de la Scoala Gimnaziala din Filiasi . 

Cadre didactice, personal auxiliar, parinti si bunici ai elevilor de la Scoala Gimnaziala Filiasi s-au adunat si azi in curtea institutiei de invatamant, pentru a-si arata nemultumirea fata de schimbarea din functie a directorului Alin Mondescu.

„Nu am primit nici o explicatie pentru care domnul nostru director a fost schimbat din functie, in conditiile in care Ministrul Educatiei a recomandat sa nu se faca schimbari de directori fara motive justificate de membri.

Aceste motive,dupa multe intalniri cu Inspector Scolar Gidar nu ne-au fost aduse la cunostiinta pentru care si noi refuzam sa respectam recomandarile inspectoratului de a accepta noua conducere.
ISJ Dolj refuza recomandarile ministrului,noi refuzam la randul nostru recomandarile lor si dupa cum vedeti suntem 5000 de oameni stransi aici astazi,toti veniti pentru aceeasi cauza.

Noile directoare au venit, noi o sa venim si noi in fiecare zi probabil in aceeasi formula,din cate am inteles toata lumea e hotarata sa continuam,nu credem ca se poate aduce un management intr-o scoala fara acordul intregului colectiv didactic de la primul pana la ultimul si fara sustinerea comunitatii. Aici nu suntem doar cadre didactice , suntem membri ai comunitatii care au auzit problema noastra si foarte din scurt,de aseara pana acum au reusit sa se mobilizeze si sa fie alaturi de noi, parinti , bunici ,familii ale copiilor ..

Domnul Director Mondescu are un portofoliu foarte bogat de realizari,are 2 concursuri de director promovate,suntem de acord sa acceptam o noua conducere in conditiile sustinerii si promovarii unui concurs de director.
Recomandarile ministrului au fost sa nu se faca inlocuiri de director decat pe baza unui management defectuos sau acolo unde sunt cazuri exceptionale . Noi nu ne incadram la nici unul din aceste motive mai mult parintii pot sa va explice ce realizari are scoala noastra sub conducerea domnului Mondescu.” a declarat doamna profesor VODITA CRISTINA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here